Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5

Razvoj usluga javnog prevoza u pogračnoj regiji putem integrisanja različitih vidova transporta, razvoja železničke infrastrukture i harmonizacije prevoza – INPUTRANS

Naziv projekta: Razvoj usluga javnog prevoza u pogračnoj regiji putem integrisanja različitih vidova transporta, razvoja železničke infrastrukture i harmonizacije prevoza – INPUTRANS

Identifikacioni broj projekta: HUSRB/1903/22/0121

Vodeći korisnik: Lokalna samouprava grada Kiškunhalaš (Mađarska)

Partneri na projektu:
    1. Akcionarsko društvo za upravljanje javnom železničkom infrastrukturom „Infrastruktura železnice Srbije“ Beograd
    2. KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft.
    3. Grad Subotica
    4. Regionalna agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća, Alma Mons doo. Novi Sad
 
Projektni ciljevi:
- Smanjenje uskih grla međugraničnog saobraćaja
-  Povećanje kapaciteta graničnih prelaza i transportnih linija
-  Poboljšanje željezničke infrastrukture
-  Unapređenje javnih transportnih usluga

Datum početka projekta: 1.1.2021.

Datum završetka projekta: 30.06.2022.

Ukupan budžet projekta: 1,389,567.21 EUR

Budžet Grada Subotice: 286,590.00 EUR

IPA donacija za Grad Suboticu: 243,601.50 EUR

Opis projekta:
Projekat fokusira izgradnju i razvoj želeničke infrastrukture i usluga koji će omogućiti razvoj putničkog i teretnog saobraćaja u pograničnoj zoni. Kroz razvijanje održivog integrisanog javnog transportnog sistema i intermodalnog železničkog transportnog sistema postići će se redukcija uskih grla u prekograničnim transportnim uslugama. Projekat je u skladu sa strateškim projektom rekonstrukcije 350 km duge železničke pruge Budimpešta-Beograd. Projekat i ima značajan  inovativan karakter koji se sastoji u uvođenju pametne tehnologije u transport  i usluge logistike.
Grad Subotica će raditi na razvoju tehničke dokumentacije za željeznički logistički centar u Subotici i nabaviće touch-screen ekrane, koje će montirati na autobuskој i na železničkој stanici u (na ekranima će se moći vršiti pretraga železničkog i autobuskog reda vožnje, informacija o kulturnoj i turističkoj ponudi grada, sl.).


Očekivani rezultati projekta:
Kreiranje poboljšanog sistema prekograničnog transporta omogućiće pružaocima transportnih usluga da planiraju svoje resurse na bolji način, u vidu optimalnog odnosa troškova i koristi za transpotne usluge, tj. da poboljšaju efikasnost i efektivnost svojih usluga. Nadalje, operatori uključeni u ovaj poboljšani sistem će imati mogućnost stalnog monitoringa protoka i zahteva putnika za uslugama transporta.


Kontakt informacije:
Grad Subotica
Trg slobode 1
Kontakt osoba: Hargita Erči
E-mail: hargita.erci@subotica.rs
Tel.: 024 636 124

I.

10.01.2022.

Doneta je odluka o pokretanju postupka za nabavku usluge izrade projektno tehničke dokumentacije za izgradnju Logističkog Centra u Subotici, u okviru projekta "INPUTRANS", id. br.: HUSRB/1903/22/0121– B3-TD 5.1.1.

Prema pravilima PraG, nabavka se sprovodi po proceduri "Simplified Tender Procedure". Rok za dostavu ponude je 14.00 sati, dana 14.03.2022. godine.

17.03.2022.

Doneta je odluka o izboru pružaoca usluge za izradu projektne tehničke dokumentacije za izgradnju Logističkog Centra u Subotici, u okviru projekta "INPUTRANS", id. br.: HUSRB/1903/22/0121– B3-TD 5.1.1.

II.

28.06.2022.

U postupku sprovođenja projekta: “Improvement on the public transport services in the CBC region through the integration of public transport modes, development of railway infrastructure, and harmonization of transport - INPUTRANS”, doneta je odluka o upućivanju poziva za ponudu za nabavku Pilot table za železničku i autobusku stanicu u Subotici za projekat INPUTRANS.

Prema pravilima PRAG 2021, nabavka se sprovodi po proceduri “Simplified tender procedure”.

18.08.2022.
 
Doneta je odluka o izboru dobavljača za nabavku Pilot table za železničku i autobusku stanicu u Subotici za projekat INPUTRANS
European City of Sport

POPIS 2022Izbori za članove nacionalnih savetaSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеMedija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАPrograma razvoja turizmaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodineIzborna komisija Grada SuboticePrijava muzičkog programa ugostiteljskih objekataLokalni tim za borbu protiv trgovine ljudimaPanonreg

Digitalna kulturaKONTAKT CENTAR 024E-mejl za prijem elektronskih fakturaPlaćanje karticama

Informator
Lokalni ombu
Gradsko pravobranilaštvo
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata

Informator

Javno dostavljanje

Development Strategy

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>