Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Актуелности

Одржана 35. седница Скупштине града Суботице

04.05.2023.

На данашњој, 35. седници Скупштине града Суботице, одржаној у Великој већници Градске куће, усвојено је свих 17 тачака дневног реда, међу којима су и доношење Одлуке о изради Плана генералне регулације за насеље Доњи Таванкут, као и доношење Одлуке о изменама и допунама Одлуке о утврђивању граница просторног обухвата у коме се Друштву са ограниченом одговорношћу за управљање туристичким простором „Парк Палић“ Палић поверавају делатности од општег интереса у циљу реализације Мастер плана Палић.

 15779_1.jpg

Донете су и одлуке о изменама и допунама одлуке о оснивању: установе културе АРТ биоскоп „Александар Лифка”; установе Дечје позориште Суботица; установе Градска библиотека Суботица; установе Градски музеј Суботица; установе Историјски архив Суботица; установе Међуопштински завод за заштиту споменика културе Суботица; Позоришта „Деже Костолањи” Суботица; установе Савремена галерија Суботица; Завичајне галерије „др Винко Перчић” и установе Зоолошки врт Палић.

Одборници су усвојили и Одлуку о оснивању Центра за социјални рад Града Суботице, Одлуку о оснивању Предшколске установе „Наша радост” Суботица и Одлуку о мрежи дечјих вртића у установама на територији града Суботице, а донели су и Решење о измени Решења о образовању Савета за запошљавање Града Суботице.

Донета је, такође, и Одлуке о додели признања „др Ференц Бодрогвари”, а добитници признања за истакнуто дело и за запажена остварења у 2022. години су: Корнел Мандић, уметник керамике, Мате Абрахам, дипломирани музичар, и Данијела Станкић, наставница ликовне културе. Признања за истакнуто дело и за запажена остварења у 2022. години добитницима ће бити уручена 22. јуна, на дан рођења др Ференца Бодрогварија.

15779_2.jpg

Данашња седница Скупштине града Суботице почела је минутом ћутања поводом трагедије која се јуче догодила у Основној школи „Владислав Рибникар“ на Врачару, у Београду.

 

 

 

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIИзборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

Free Robux

festivals("$this->lg"); ?>